Sturebadet

I lördags var jag, mamma, Bettan och Mathilda på sturebadet. Vi möttes upp utanför kl 8.30 och gick in. I början var det väldigt mysigt. Mamma och Bettan började med en massagebehandling redan klockan 9 så jag och Mathilda badade lite bubbelpool och slappnade av i en timme innan våra behandlingar. Det var inte så mycket folk där och väldigt mysigt. Klockan 10 var det dags för oss och jag hade en medicinsk fotbehandling. Jag trodde de var en medicinsk massage men tji fick jag. Hon filade fötterna 80 procent av tiden och sen en liten massage.
Liten besvikelse eftersom man betalar nästan 1500 kronor för det. Men i allafall. Efter det blev det brunch. Brunchen var helt okej. Lite konstigt att ingen dryck ingick och maten var inte precis toppklass men helt okej.

Efter detta skulle vi mysa vidare men då dom tydligen släpper in stora mängder människor var det inte så mysigt längre. Allt var upptaget och jag och Matilda gick och duschade istället.

Efter det gick vi och shoppade lite och sen avslutade vi med ett glas vin på rich. Eller dom beställde en flaska bubbel men eftersom jag har kommit in i en period då jag inte kan dricka vitt vin och rose bubblet var slut så tog jag ett glas rött istället.

Vi hade en jättemysig dag även om sturebadet inte var så bra som jag trodde. Och de blev inte bättre av att på kvällen började fötterna svida lite. Hon hade filat för myxket så vissa ställen hade små sår och vissa ställen glänste (ni vet som nät huden är för tunn)
Gör fortfarande lite ont.

Kommer lägga upp lite bilder om de fungerar.